Bodstädning Göteborg

Bodstädning – för en renare arbetsdag

Vår bodstädning i Göteborg bidrar till bättre hygien och bättre trivsel på din arbetsplats. Vare sig man jobbar på kontor eller har jobb på en byggarbetsplats, bör hygienen alltid vara en fråga som prioriteras. Vi hjälper er att få en trivsam dag på jobbet genom att underhålla bodar och baracker åt er! Då barackerna är ganska små är det extra viktigt att se till att dessa är fräscha för alla anställda. De kan lätt smutsas ner då en byggares arbetsplats kan vara mycket varierande och kräva diverse arbete. Bakteriehärd bildas lätt i lunchrummen och toaletterna. Det är viktigt att städa dessa utrymmen ofta och noggrant. Rena tvättplatser, duschar och avlopp är sådant som är betydelsefullt. Vad vi kan hjälpa er med är god ordning och bra hygieniska förutsättningar. Man behöver sällan grovstäda barackerna allt för ofta om man underhåller de. Med fräscha bodar behåller man den befintliga standarden och chansen är större att de lever längre, om de underhålls med städning.

Vad vi kan hjälpa er med!

  • Matsal – vi kan hjälpa er diska, skura, moppa och putsa, torka av bord, stolar och bänkar.
  • Omklädningsrum – Kräver ofta rengöring av golv så som moppning och dammsugning.
  • Tvättställ – skuras för att bibehålla en god hygien. Det ska finnas tvål, handdukar och andra förutsättningar att kunna tvätta sig.
  • Toaletter – Om detta finns rengörs dessa, handfaten och golven.
  • Entré – Kan lätt bli en samlingsplats för grus och smuts. Underhåll av mattor, borttagning av fläckar och putsning av fönster. Hela utrymmet ska vara fritt från grus och smuts.

Vi kan gemensamt komma överens om hur ofta och vad ni behöver hjälp med. En del saker kanske ni vill sköta själva, medan andra vill ni slippa. Vi kommer när ni behöver, vid vissa enstaka dagar för grovstädning, eller också varje dag för att hålla uppe den goda hygieniska standarden. Bodar och baracker kan lätt bli smutsiga under kort tid. Vi på Mr Clean ger er bodstädning i Göteborg efter era önskemål. Noggrann bodstädning som bidrar till ökad trivsel hos personalen och era kunder. Vi hjälper er hålla ordning och reda på era bodar och baracker!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

  • Hink och mopp
  • Dammsugare
  • Microfibertrasor
  • Dammvippa
  • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.