Byggstäd Göteborg

Vi hjälper dig med din byggstädning i Göteborg med omnejd!

Byggstäd kan innebära mycket jobb och mycket tid. När ni anlitar oss kan ni förvänta er professionell hjälp och bra resultat. Vi följer våra väl beprövade rutiner när vi utför våra byggstädningar i Göteborg, men har ni som kund förslag eller önskemål rättar vi oss efter er.

Vad gör vi under en byggstäd…? Vi hjälper er ta bort den grövsta smutsen. Vad som anses vara den grövsta smutsen är ibland en fråga som kommer upp. Byggstädning omfattar städning efter hantverkaren, som smuts, damm och splitter som spreds under bygget. Det vi gör är bland annat dammsugning, fönsterputsning, torkning av golv, andra ytor mm. men självklart kan det variera från gång till gång, och beroende på hur NI vill ha det!

För dig som inte är byggare utan har hand om alla städning själv, blir det oftast så att städningen sker på din fritid. Självklart hjälper vi dig också! Det är inte alltid byggaren som har hand om byggstädningen.

Är det du som ansvarar för huset eller byggnaden, kan det underlätta med lite hjälp. Vi hjälper dig mer än gärna och under tiden behöver du inte lyfta ett finger. Det kan vara värt att fundera över byggstädning om renovering har utförts över stora ytor. Det är lätt att säga att man fixar det själv, dock tänker man oftast inte på vilken tid det tar. Därför vill vi hjälpa dig att lägga tid på viktigare saker, genom att vi sköter byggstäd Göteborg åt dig!

Rengöringen blir svårare och mer omfattande utan rätt och bra utrustning. Hyr in oss som gör detta dagligen, vi garanterar dig bästa resultat på DIN byggstädning i Göteborg. Oavsett vem du är som söker oss, byggare eller privatperson är du mycket välkommen. Vi lyssnar på dina önskemål och svarar på frågor. Ta dig tid för annat, så fixar vi städningen åt dig!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

  • Hink och mopp
  • Dammsugare
  • Microfibertrasor
  • Dammvippa
  • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.