Flyttstädning Göteborg

Snabb och smidig flyttstädning i Göteborg med omnejd

Tiden är inne då ni ska flytta ut, eller så har kontoret tänkt att etablera sig någon annanstans. Vi vet att det är svårt och att tiden är knapp. Inte är det bara grejer som ska flyttas, utan flyttstädningen ska genomföras också. Vi kan utföra all typ av städning och flyttstädning i Göteborg är inte ett undantag. Vi hjälper dig mer än gärna med förberedelserna. Det enda ni behöver göra är att flytta ut alla saker, efter det tar vi hand om resten!

Ofta tar städningen mycket längre tid än man kan tro. Man börjar i köket men hinner bara till sovrummet, innan man inser att det bara är några timmar kvar tills de nya ägarna kommer. Man får inte glömma någonting, tyvärr är det ändå lätt att man gör det. Flyttstädningen består ofta av att “allt” ska städas.

Så funkar vår flyttstädning

När vi utför flyttstädning i Göteborg torkar vi överallt både i, ovanpå, bakom och utanpå. Alla fria ytor ska torkas, även de dolda. Dammsugning och moppning utförs. Rengöring av fläktar, ugnar och eventuella kylskåp och frys. Väggarna torkas av, badrummen steriliseras, toaletter, handfat, handtag, speglar och fönster putsas.

Om ni som kunder har egna önskemål om hur flyttstädningen ska läggas upp går vi tillsammans igenom det. Ni kanske vill ta en del själva och vi resterade, eller också att vi sköter allt. Oavsett är det ni som styr hur ni vill ha det!

Flyttstädning är mer än bara en storstädning, det är en nystart. Den gamla ägaren får ett avslut av det gamla livet och en nystart på sitt nya ställe, medan den nya ägaren får en nystart på sitt nya och rena ställe. Vi hjälper dig med diverse städprojekt och ser till att du kan fokusera på endast ett projekt, flytten. Flyttstädningen är vårt projekt att ta hand om åt ER! Välkommen att anlita oss för en snabb och smidig flyttstädning i Göteborg!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

  • Hink och mopp
  • Dammsugare
  • Microfibertrasor
  • Dammvippa
  • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.