Fönsterputs Göteborg

Skinande rena fönster för en god ut- och insikt

Skinande rena fönster är lika viktigt som att ha en fin inredning i sitt hem, butik, restaurang med flera. Fönster kan upplevas svåra att hålla rena och underhålla, då de aldrig håller sig rena länge. Det har stor betydelse för de som tittar på dem, vare sig de är inomhus eller utomhus. Om ni inte har stor passion för fönsterputs, kan vi glädja er med att vi har de. Vi brinner för allt som har med städning att göra och hjälper er med fönsterputs i Göteborg!

På restauranger är det mycket viktigt med god hygien och standard. Fönsterplatser är sådant som efterfrågas vid bordsbokningar. Då vill man självklart erbjuda sina kunder en fin utsikt, utan en massa fingeravtryck eller fläckar. Underhållning med hjälp av en fönsterputsare undviker dessa situationer.

Fönsterputsning är en konst. Har man inte de rätta verktygen kan det lätt bli flammigt och fläckigt. Det är onödigt att låta er personal stå med detta, när vi kan fixar det både snabbt och säkert!

Vilka kan behöva hjälp?

 • Restauranger
 • Kaféer
 • Kontor
 • Butiker
 • Museer
 • Gym
 • Privatpersoner

Det är inte bara företag som kan behöva hjälp med detta. Som privatperson kan tiden vara knapp, möjlighet till hjälp kan då vara tacksam. Men även företag kan ha brist på tid vilket kan vara en bidragande orsak till att anlita en fönsterputsare som gör jobbet.

Alla årstider är i behov av rena fönster. Under hösten och tidig vår kan fönstren lätt bli smutsiga av lera och grus. På sommaren syns ränder och fläckar från när solen skiner på glasen. Undantag finns inte heller för våra kallaste årstider, då fläckar från smält snö kan vara ett dilemma. Vi hjälper dig även med fönsterputs i Göteborg oavsett årstid!

Behöver ni hjälp med rena fönster har vi de rätta verktygen och erfarenheterna för jobbet. Oavsett vilka ni är eller vad ni gör vill vi bidra med gott utseende och inseende!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

 • Hink och mopp
 • Dammsugare
 • Microfibertrasor
 • Dammvippa
 • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.