Hemstädning Göteborg

Den oändliga hemstädningen! Vi hjälper dig i hela Göteborg med omnejd!

Börjar du trötta och vill ha hjälp med hemstädning i Göteborg? Som småbarnsföräldrar kan det vara svårt att få ihop allt. Jobb, fritidsintressen, skola, matlagning, packning allt som vardagen innehåller. Barnen är det käraste vi har och det gör ingenting att de tar all ens tid. Därför kan det vara svårt att hinna med allt man önskar och hemstädning prioriteras sist.

Det är antagligen inte ovanligt att man kommer hem efter en lång arbetsdag. Precis hämtat barnen och ställer sig för att börja laga mat. Efter matlagningen är det mer kaos än det var innan, man orkar inte. Man går och gör annat en stund för att fixa det ”sedan”. Har man nu lyckats plocka undan allt ser man hur det ser ut i de övriga rummen.

Ha inte dåligt samvete för detta, vi vet att det är mycket man måste göra. Speciellt under våra mörkaste månader, då både humöret och orken inte är på topp. Vi hjälper dig mer än gärna med hemstädning i Göteborg, så ni får tid över till annat! När ni kommer hem är allting klappat och klart.

Såklart är det inte bara barnfamiljer som kan behöva hjälp. Oavsett vilken vardag eller status du har, kan vi hjälpa dig med det mesta inom hemstädning. Målet är att ni ska få tid över till annat.

Hemstädning kan skilja sig från gång till gång. Det som nästan alltid förekommer är följande punkter:

  • Dammsugning av såväl möbler som mattor och golv.
  • Dammtorkning av fria ytor men även gömda som hyllor, lister, sladdar och fönsterbrädor.
  • Putsning av speglar samt fönster.

Vi anpassar oss självklart efter era önskemål, därför kan det tillkomma fler eller falla bort punkter från denna lista! Valet är ditt när det kommer till vad som ska ingå när vi utför hemstädning i Göteborg. Du väljer hur många rum ni vill att vi städar och hur omfattande städningen bör vara. Vi hjälper er mer än gärna med det som gårdagen hade att erbjuda. När ni sedan kommer hem är allt borta och ni behöver inte tänka mer på det!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

  • Hink och mopp
  • Dammsugare
  • Microfibertrasor
  • Dammvippa
  • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.