Kontorsstädning Göteborg

Vi hjälper er på kontoret!

På kontor tillbringar många människor flertalet timmar i varje dag. Därför finns det ett behov av att hålla denna arbetsplats ren och fräsch. Vi på Mr Clean erbjuder därför kontorsstädning i Göteborg till dig och ditt företag, oavsett om ni är små eller stora. Rena kontor ska alltid prioriteras!

Era nuvarande kunder och framtida kunder kan komma att besöka er på kontoret. Självklart vill ni då visa upp er bästa sida, för att ge kunden det bästa intrycket. Ordning och reda är ett bra första intryck och kunden känner sig mer bekväm. Därför kan kontorsstädning vara en hjälp till att locka fler kunder och ge er själva en mer ren och fräsch miljö att arbeta i.

Vad som brukar hålla ordning på är golven så de är rena, papperskorgar, ytor som samlar damm exempelvis datorer och skrivbord, disken, diskhon, mikron, mattor, blommor mm. Dusch är sådant som kan förekomma på vissa arbetsplatser, även aktivitetsområden så som gym. Självklart hjälper vi er med även dessa utrymmen!

Vi erbjuder kontorsstädning i Göteborg som är anpassad efter era behov och sätter ALLTID dig som kund i fokus. Vill ni ha kontorsstädning varje dag eller kanske bara vid några enstaka tillfällen? Det är ni som bestämmer hur vi kan hjälpa er på er arbetsplats.

Vi vill bidra med en bättre arbetsplats till personalen och ett kontor som uppskattas av besökarna och kunderna. Boka din kontorsstädning i Göteborg idag, så kommer vi överens om hur vi kan hjälpa er!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

  • Hink och mopp
  • Dammsugare
  • Microfibertrasor
  • Dammvippa
  • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.