Hemstädning i Göteborg

Den oändliga hemstädningen!


Som småbarnsföräldrar kan det vara svårt att få ihop allt. Jobb, fritidsintressen, skola, matlagning, packning ja allt som en vardag kan innehålla. Barnen är det käraste vi har och det gör ingenting att de tar all ens tid. Dock önskar man ibland att man inte behövde sova, hade åtta armar eller iallafall fler timmar på dygnet. Det år svårt att hinna med allt man önskar och hemstädning prioriteras sist.

Det är antagligen inte ovanligt att man kommer hem efter en lång arbetsdag. Precis hämtat barnen och ställer sig för att börja laga mat. Efter matlagningen är det mer kaos än det var innan, man orkar inte plocka undan allt. Man går och gör annat en stund för att fixa det ”sedan”. Tyvärr är sedan en trött och seg tid. Har man nu lyckats plocka undan allt ser man hur det ser ut i de övriga rummen.

Ha inte dåligt samvete för detta, vi vet att det är mycket man måste göra. Speciellt under våra mörkaste månader, då både humöret och orken inte är på topp. Vi hjälper dig mer än gärna med hemstädningen, så ni får tid över till annat! När ni kommer hem är allting klappat och klart.

Såklart är det inte bara barnfamiljer som kan behöva hjälp. Oavsett vilken vardag eller status du har, kan vi hjälpa dig med det mesta inom hemstädning. Målet är att ni ska få tid över till annat.

Hemstädning kan skilja sig från gång till gång. Det som nästan alltid förekommer är följande punkter:

  • Dammsugning av såväl möbler som mattor och golv.
  • Dammtorkning av fria ytor men även gömda som hyllor, lister, sladdar och fönsterbrädor.
  • Putsning av speglar samt fönster.

Vi anpassar oss självklart efter era önskemål, därför kan det tillkomma fler eller falla bort punkter från denna lista! Valet är ditt när det kommer till vad som ska ingå, hur många rum ni vill att vi städar och hur omfattande städningen bör vara. Vi hjälper er mer än gärna med det som gårdagen hade att erbjuda. När ni sedan kommer hem är allt borta och ni behöver inte tänka mer på det!

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!