Trappstädning Göteborg

Trappstädning – ett bättre första intrycket

Att ha trappstädning tycker vi är viktigt. Fundera en sekund på vad trapphuset faktiskt är… jo, det första intrycket som både era hyresgäster, deras gäster och företag möter. Våra fyra årstider påverkar olika hur trapphuset ser ut. Som hyresvärd kan det vara svårt att själv ordna med detta, men det är sådant som behövs. Vi Vill gärna hjälpa er att få fram bästa intrycket, med hjälp av vår trappstädning i Göteborg.

I ett välstädat trapphus får man intrycket av en fräsch och seriös fastighet. Välstädade trapphus bidrar till gladare kunder som uppfattar dig på ett bättre sätt. Håller ni ordning, lyfter det hela verksamheten.

Man håller uppe standarden och kvalitén längre om man tänker på att hålla rent trapphuset från första början. Ofta kan bidragande faktorer som pengar vara anledningen till att man struntar i detta. Vi tycker att det lönar sig i längden! Genom ett gott ryckte får ni återkommande kunder och ni har stor chans att växa. Hyresgäster märker av om ni bryr er om er fastighet, och stannar gärna kvar. Vår trappstädning i Göteborg anpassas efter era önskemål.

Entrén är svår att städa för mycket. Under vintern och hösten samlas vatten, smuts, slask och grus, som repar och förstör golven. Vi hjälper till efter era önskemål och ser till att undvika detta. Både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är välkomna hos oss! Årstiderna stoppar inte oss från att bibehålla bästa standarden i era hus och fastigheter!

Beroende på vad ni har i trapphuset kan trappstädningen variera. Det som ofta förekommer vid städning av entré och trapphus är…

 • Städning av hissar
 • Sopning och moppning av golven
 • Dammsugning av mattor
 • Fläckborttagning
 • Dammtorkning av element
 • Avtorkning av trappräckena
 • Avtorkning av dörrar, lister, galler och fönster

Även källarplan och tvättstugor kan ingå, beroende på era önskemål. Vi sätter ihop en plan, så att era gäster hela tiden ska trivas och känna sig välkomna! Behåll ett gott ryckte och era kunder genom att visa det på bästa möjliga sätt, med hjälp av vår trappstädning i Göteborg!

Få pris direkt
Omdömen

Vanliga frågor & svar

Ja självklart! För våra medarbetares trygghet är vi anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vår personal arbetar på hel- eller deltidskontrakt och vi jobbar ständigt på att förbättra våra arbetsvillkor. Det gynnar både lönsamhet och medarbetare.

Städhjälp är en av tjänsterna där man får dra nytta av RUT-avdraget. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, dock max upp till 50 000 kr per person och år. Läs mer om RUT på skatteverkets hemsida.

Som privatperson behöver du inte själv ansöka om avdraget utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. RUT-avdraget kommer direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på!

Vi strävar efter att bedriva en grön städfirma och väljer alltid miljövänliga alternativ när det går. Rengöringsmedlen vi använder är Svanenmärkta och oparfymerade.

Ja, men följande gäller bara för privatpersoner. För att städningen ska bli så bra utförd som möjligt till ett lågt pris behöver vi lite hjälp av dig. Följande utrustning behöver vi när vi besöker bostaden:

 • Hink och mopp
 • Dammsugare
 • Microfibertrasor
 • Dammvippa
 • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputsmedel

Självklart, men du måste inte.